Ostalo

Naš početak

Prije 7 godina postala sam MAMA. Time sam dobila svoj smisao, konačni smisao života, postojanja. Otkrila sam ljubav kakvu do tada nisam poznavala, nešto definitivno nadnaravno i uzvišeno.

I sve je bilo super dok se nije približio trenutak povratka na posao koji nikad, by the way, nisam voljela. Hvatala me panika!!! Što sada?!?!? Ostaviti to malo čudo toliko ovisno o meni (ili sam ja bila ovisna o njoj?!?) i vratiti se poslu koji me nikada nije ispunjavao? Morala sam, da, jer koliko god ja živjela tako u svom malom oblačiću sreće, realnost me nije mogla/htjela zaobići. Nisam baš nikada bila fan realnog svijeta. 🙂

I tako sam ja još nekih godinu i pol radila ono što ne volim, čeznula za više vremena sa svojom djevojčicom i maštala o slobodi, o poslu u kojem ću sama odlučivati kada i koliko ću raditi, maštala o životu u kojem ću moći uvijek biti tu kad me moja djeca trebaju, uvijek biti prisutna kad se dogode tako važne stvari poput prvih koraka, prvih riječi, tuga koje samo mama može riješiti.

I onda sam rodila drugo dijete i dok sam uživala na porodiljnom u meni se polako rađala ideja o nekom mom poslu. Tada nisam znala da će to biti ovaj web shop iako sam uvijek maštala da bude vezano uz djecu i igru, jer ima li išta ljepše od toga?

Od prvotne ideje do realizacije trebale su neke dvije godine, al’ evo me sad tu i krećem u avanturu svog života.

Stay tuned, bit će zabavno. 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)