O nama

Stani!!! Samo malo. Ovo nije mjesto na kojem ćeš pronaći klasične igračke i potrepštine za svoje dijete. Ovo je mjesto na kojem ćeš svom djetetu odabrati doživotnog prijatelja. Prijatelja koji će se sa njim igrati, uspavljivati ga i pružiti mu utjehu nakon ružnih snova. Prijatelja kojemu će povjeriti sve svoje tajne, strahove i simpatije. Ovo je mjesto na kojem ćeš pronaći jastučiće meke poput oblaka, jastučiće s kojim će dijete u tren oka zaspati i radosno se buditi. One koje će s oduševljenjem promatrati svojim sanjivim očima.

Pitaš se u čemu je tajna ovog čarobnog mjesta? Jednog dana odlučila sam postati mama. I kao svaka mama, željela sam svojim klincima osigurati kvalitetno i sretno djetinjstvo. Željela sam igračke sa kojima će se dugi niz godina igrati i kojih će se uvijek rado sjećati. One koje pobuđuju dječju maštu i razvijaju kreativnost. Željela sam da to budu igračke izrađene isključivo od prirodnih materijala i boja. Igračke koje neće štetiti mojim klincima, a ni okolišu.

S obzirom na to da u Hrvatskoj postoji velik broj proizvođača ekoloških igračaka, odlučila sam na jednom mjestu objediniti njihovu ponudu i učiniti ih dostupnima i drugim mamama. Želim da cijeli svijet sazna da postoje ljudi koji rade ovakve fantastične stvari!

Pa što te sve očekuje na internet trgovini Samomalo.hr? Igračke od kvalitetnog drva, obojane isključivo prirodnim bojama, mozgalice, slagalice, heklane i waldorfske lutkice, jastučići… Ma što god ti srce zaželi! Bez obzira na to tražiš li poklon za svoje dijete, nećaka ili kumče, ovdje ćeš pronaći raznolik izbor kvalitetnih dječjih artikala po realnim cijenama.

Ovo je mjesto nakon čijeg ćeš se posjeta osjećati sretnije i ispunjenije jer si svome djetetu priuštila sigurnu i zabavnu igračku, zaštitila okoliš i podržala male hrvatske proizvođače.

Od srca ti hvala!

Curica_b
Cvijet
Balon