Sunce

Pravila privatnosti

Samo MALO, obrt za posredovanje u trgovini i usluge se obvezuje vrlo ozbiljno štititi privatne podatke svojih kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao I u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Europskog parlamenta i vijeća, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

Samo MALO, internet trgovina prikuplja, obrađuje i čuva samo one osobne podatke kupca koji su potrebni da bi se ispunila svrha u koju su oni dani, a to su: ime i prezime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte i ostale osobne podatke nužne za ostvarivanje prava kupca temeljenih zakonskim odredbama o zaštiti potrošača.

Samo MALO, internet trgovina,  se obvezuje da će čuvati sve podatke u javnosti i koristiti ih samo za vlastite potrebe kao i za zakonski dopuštene potrebe.

Nećemo ni na koji način ustupiti osobne podatke kupaca trećim osobama bez pristanka kupca (osim podataka koji su nužni da bi se izvršila dostava i naplatio kupljeni proizvod). Izuzeće od ovog imaju slučajevi u kojima dostavu osobnih podataka kupca izričito propisuje zakon, te kada je to potrebno za ispunjenje pravnih obveza.

Osobni podaci kupaca strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatniku/djelatnicima obrta Samo MALO koji trebaju te podatke kako bi obavili svoj posao.

Samo MALO, internet trgovina, odgovora samo za osobne podatke koji se sakupljaju na našem web shopu. Ne snosimo odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na web stranicama na koje imamo određene poveznice.

Podaci koji se prilikom kupčeva pristupa stranici automatizmom zabilježe, a nisu osobni podaci (npr. vrijeme provedeno na stranici, broj posjeta i slično) Samo MALO zadržava pravo koristiti ih radi poboljšanja sadržaja svoje stranice i radi ocijene posječenosti iste.

Asset 10

Osobne podatke prikupljamo direktno od kupaca u procesu narudžbe proizvoda, stvaranjem ili korištenjem računa ili dok kupac komunicira s nama, npr.telefonskim pozivom.

Kada kiupac kupuje od nas, možemo primit dodatne informacije o Vašim narudžbama od banke koja radi sa sustavima za naplatu i partnerima za isporuku. To su informacije kao npr.Vaš broj računa, uspješna naplata ili isporuka, te primitak proizvoda.

Kupci imaju mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka. Mogu odlučiti žele li izbrisati svoje ime s popisa  koji se koristi za marketinške kampanje.

Također, kupac ima pravo pristupa (mora znati koje podatke obrađujemo, za što ih obrađujemo, gdje ih prikupljamo, kome ih šaljemo i tko ih obrađuje), ispravljanja, brisanja, ograničavanja obrade, prigovora protiv obrade podataka kao i pravo na prigovor nadzornom tijelu.

Kupac u svakom trenutku može zatražiti ispis svih osobnih podataka korisnika, kao i brisanje osobnih podataka iz naše baze.

To može postići upitom na mail info@samomalo.hr

Osoba ovlaštena za zaštitu osobnih podataka u obrtu Samo MALO je Milena Stipić.

Kako prikupljamo vaše osobne podatke

Leptir

Kolačiči

Ova stranica na Vase računalo mora spremiti malu količinu informacija, odnosno cookiesa. Prema odredbama Europske Unije od 25.03.2011.da bi to napravili, kupac nam mora dati svoj pristanak.Vaš pristanak na kolačiće nam omogućava ispravan rad web stranice, njeno daljnje unapređenje i poboljšavanje vašeg iskustva prilikom korištenja stranice.

Kolačić je informacija spremljena na računalo kupca od strane web stranice koju kupac posjeti. Kolačići najčešće spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik, adresa, pregled proizvoda I slično. Kada ponovno otvorite istu web stranicu, internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj web stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prema Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremiti puno različitih informacija, uključujući i dio osobnih podataka. Da bi se to dogodilo Vi moirate omogućiti njihovo korištenje svojim pristankom. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Možete ih blokirati i dalje pregledavati stranicu, no neke njene mogućnosti vam neće biti dostupne.